Thuis

Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

Van goede kwaliteit Antibacteriële Installatieuittreksels voor verkoop
Van goede kwaliteit Antibacteriële Installatieuittreksels voor verkoop
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 6 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze zorg goed altijd opgelost.

—— Mr.Taraghi

De producten zijn met goede kwaliteit. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld. De latere ook zeer goede verkoop.

—— Tomas

Ik ben online Chatten Nu

Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

1 2 3 4 5
Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Staherb
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 100000-500000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Natuurlijk de Ingrediëntenco. van Tchang-cha Staherb, Ltd, een goede leverancier van professionele kruiduittreksels, vooral die met hoge zuiverheid en gestandaardiseerd productieproces. Ons bedrijf wijdt aan leveringshoogte - kwaliteitsproducten en de diensten aan klanten op het gebied van R&D en van de productie van gezondheidsproducten, schoonheidsmiddelen, voeradditieven en biopesticiden.

Met de hartelijke en professionele servicegroepen van R&D, van de verkoop en van naverkoop, heeft Staherb machtige mogelijkheden zowel in R&D als productie. Het bedrijf duurt in hoge investering op R&D van actieve ingrediënten van installaties voort en bevordert innovatie op eisen van klanten. Op het constante R&D en vinden van nieuwe technologieën en nieuwe producten, maakt Staherb etc. tot efficiënte samenwerking met beroemde onderzoekinstituten, zoals het Instituut van CAS Kunming van Plantkunde, het Zeer belangrijke Laboratorium van de Staat van de Bosproducten van Hunan en Chemische Techniek, de Landbouwuniversiteit van Hunan.

Nu zijn de belangrijkste producten van Staherb de gestandaardiseerde uittreksels van de hoge zuiverheidsinstallatie, met inbegrip van Epimedium (10-98%), Euccomia-Schorsuittreksel (5-95%), Amygdalin (50-98%), Ursolic-zuur (25-98%) en Corosolic-zuur (1-98%). om de onderzoeksbehoeften van klanten te ontmoeten, verstrekt ons bedrijf ook meer dan 600 installatieuittreksels, de meesten waarvan high-purity samenstellingen en de referentiestof van de monomeerinstallatie zijn. En sommige producten kunnen met milligram-schaal, kilogram-schaal of zelfs aan ton-schaal worden geleverd. Bovendien gebaseerd op het krachtige R&D-vermogen, kan Staherb zowel de diensten van de productenaanpassing als de delocaliserende diensten van R&D volgens klant-specifieke eisen verlenen, zodat om aan hun voortdurende innovatiebehoeften op het gebied van de ontdekking en de productie van natuurlijke producten te voldoen.

Staherb poogt om de respons van leveringsketen te versnellen evenals de de dienstsuperioriteit te verbeteren op voortdurende de innovatiebehoeften van klanten. Het ook toewijding om goede vennootschappen met klanten te vestigen en een veilig ontwikkelingsmodel te construeren dat, dus toekomstgericht, wederkerig en coëxisterend is om waarde op lange termijn voor klanten door afdeling en samenwerking evenals aanvulling tot stand te brengen.

Contactgegevens
Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Emily

Tel.: 86-731-84213302

Fax: 86-731-85953715

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)